Sunday 5 February 2012

FOURTY TWO








Glutenfree oatmeal with amaranth popping, dessicated coconut, parsley, nuts (almonds, walnuts, brazilian nuts), dried apricot and fig, sesame butter covered with rice and coconut milk
green tea
J.

14 comments:

  1. mmmmmmmmmmm;D.
    ***
    lovagex3.blogspot.com ;).

    ReplyDelete
  2. Brighton jest najlepsze! :)

    ReplyDelete
  3. omniommniom *.*

    ReplyDelete
  4. We just love your blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    It looks so deliciuos

    Let`s visit us:
    www.fashion-ache.blogspot.com

    xx K&M

    ReplyDelete
  5. Idę do szkoły, w której jest IB. Zamierzam złożyć podanie do klasy dwujęzycznej mat-geo-hist z dodatkowym językiem hiszpańskim. :)

    ReplyDelete
  6. Owsianka <3 rzadko bardzo mam w domu pumpernikiel, ale masz racje - z jajkiem smakuje najlepiej!

    ReplyDelete
  7. mniam ... wygląda przepysznie!

    ReplyDelete
  8. Świetny blog pyszne przepisy ! Zapraszam również do mnie na bloga ;) www.makewhatdoyoulike.blogspot.com
    Zaobserwujesz? Ja już to zrobiłam z chęcią będę wpadać ;)

    ReplyDelete