Wednesday 28 December 2011

FIVE







A piece of lemon cake and orange cake (boiled lemons or oranges puree mixed with almond flour, a bit of glutenfree oatmeal flour, ecological eggs and baked - i didn't add any sweeteners nor baking soda) , sugarfree fig jam, sesame butter, walnuts, almonds (in pieces) , brazilian nut, dried apricot, pear , banana-rice milk-coconut milk shake, green tea(not visible)

J.

5 comments:

  1. Świetne ciasto. Cytrusy miksuje się ze skórką no nie? Muszę kiedyś zrobić.

    ReplyDelete
  2. Tak,ze skórką :) Brałam z przepisu Kikimory z jej bloga, tylko zmieniłam na bezcukrowe i nie dałam proszku do pieczenia:)

    ReplyDelete
  3. Duży wybór na jednym talerzu :) Kuszące ciacho!

    ReplyDelete
  4. Bez proszku też jednak wychodzą. :p
    Kiedyś upiekłam biszkopt bez proszku, a urósł pięknie! ;)

    ReplyDelete
  5. Jakie różnorodne śniadanko. Bardzo smacznie wygląda!

    ReplyDelete