Monday 26 December 2011

TWO















Glutenfree oatmeal with amaranth popping, walnuts,almonds, brazilian nut, dried apricot, dessicated coconut, a few pieces of pear and a bit of sesame butter with banana- rice milk- coconut milk shake and poppy seeds , green tea
J.

5 comments:

  1. Owsianka dobra na wszystko:). Jeszcze nie próbowałam mleka ryżowego. Jak smakuje?

    ReplyDelete
  2. @Amy : ja tylko ryżowe, bo soja nie taka zdrowa jakby się wydawało :) Super, słodkie samo w sobie , nie tak jak np. migdałowe , które w wersji bez syropu z agawy jest gorzkawe, a słodzików żadnych nie uznaję, więc ryżowe jedyne dla mnie odpowiednie:)

    ReplyDelete
  3. Też nie próbowałam jeszcze ryżowego. Lubię mocno orzechowe owsianki.

    ReplyDelete
  4. Sojowego nie lubię (próbowałam już paru firm i za każdym razem smakuje... zbyt słodko i zbyt sztucznie), więc chyba skuszę się na ryżowe. Muszę tylko gdzieś znaleźć po jakiejś normalalnej cenie- na razie widziałam tylko w Tesco, 12 zł za karton ;(

    ReplyDelete
  5. Amy ja kupuję w zdrowej żywności po 11 zł , czasem po 13 w Realu jak nie zdążę do eko. Taniej chyba już nie ma, niestety

    ReplyDelete