Glutenfree oatmeal with parsley, brazilian nuts, almonds, walnuts, poppy seeds, dessicated coconut, sesame butter, a bit of pumpernickel, amaranth popping , rice milk and a bit of coconut milk , green tea (not visible)
Dzięki dziewczyny:)! Szczurka - ja też kochałam nerkowce, ale niestety nie mogę ich jeść, podobnie jak piniowych , więc brazylijskie teraz na 1 szym miejscu z włoskimi :D
Niezły miks, a orzechy brazylijskie to moje drugie ulubione po nerkowcach :)
ReplyDeletePrzyrządzasz genialne miksy ^^ zawsze po troszku samych dobroci. Pyszności !
ReplyDelete;*
Jak to świetnie wygląda ! I wyobrażam sobie, że jeszcze lepiej smakuje :)
ReplyDeleteDzięki dziewczyny:)! Szczurka - ja też kochałam nerkowce, ale niestety nie mogę ich jeść, podobnie jak piniowych , więc brazylijskie teraz na 1 szym miejscu z włoskimi :D
ReplyDeleteMuszę powiedzieć, że masz bardzo pomysłowe owsianki! :D
ReplyDelete